Nyheter Affär & Karriär
1 min lästid

AMF Fastigheter hämtar ny vd från Almega

9:e augusti 2021, 10:14
AMF Fastigheter hämtar ny vd från Almega
Thomas Erséus. Foto: AMF Fastigheter
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

AMF Fastigheters styrelse har utsett Thomas Erséus till ny vd. Thomas Erséus kommer därmed att efterträda nuvarande vd Mats Hederos som har beslutat att gå i pension. Det framgår av ett pressmeddelande.

Tillträdande Thomas Erséus är idag vd för arbetsgivarorganisationen Almega och har sedan våren 2020 arbetat i AMF Fastigheters styrelse. Thomas tillträder rollen efter årsskiftet.

Thomas har över 30 års erfarenhet från näringslivet, varav 28 år som vd. Han har huvudsakligen varit verksam inom IT-, konsult- och fastighetsbranschen och har tidigare haft flera ledande befattningar inom bland andra Ericsson AB, WSP och Kungsleden.

– AMF Fastigheter är ett spännande och framtidsorienterat bolag som jag i egenskap av styrelsemedlem har arbetat med sedan 2020. Jag ser fram emot att fortsätta det arbetet kommande år i rollen som vd, liksom den återstart som väntar efter en utmanade tid i pandemins spår. Jag känner mig både glad och ödmjuk för förtroendet att leda ett av Sveriges största fastighetsbolag, säger Thomas Erséus.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0