Nyheter Affär & Karriär
2 min lästid

Ny uthyrningschef på Castellum

6:e juli 2021, 08:35
Ny uthyrningschef på Castellum
Charlotta Gustafson. Foto: Castellum
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Castellum rekryterar Charlotta Gustafson som ny uthyrningschef till Region Stockholm-Norr med fokus på Stockholm, Uppsala och Gävle. Hon tillträder sin nya tjänst 1 oktober och rapporterar till Region-vd Martin Bjöörn.

Charlotta Gustafson kommer närmast från en liknande roll som uthyrningschef på AtriumLjungberg. Dessförinnan har hon mångårig erfarenhet av kundfokus och utveckling, bland annat från roller som etableringschef inom retail.

Vi är glada över att få välkomna Charlotta till vårt team i Stockholm-Norr. Hon kommer bidra med viktig erfarenhet och bred kompetens såväl från fastighetsägar- och hyresgästsidan och kommer in med en härlig energi, säger Martin Bjöörn, vd Castellum Sthlm-Norr. 

Charlotta kommer att ansvara för uthyrningen inom Castellums såväl stora befintliga bestånd samt inom den omfattande projektportföljen med påbörjade och kommande projekt. Nyligen byggstartades projektet Infinity i Hagastaden med stort fokus på utbyte, mobilitet och flexibilitet som betydelsefulla beståndsdelar för att skapa framtidens attraktiva arbetsplatser.

-Jag ser fram emot att ta del av och bidra till att fortsätta arbetet med Castellums starka kundfokus, att hjälpa kunderna utveckla sina verksamheter och skapa framgångsrika och lönsamma arbetsplatser, säger Charlotta Gustafson som tillträder sin tjänst senast 1 oktober och kommer att ingå i ledningsgruppen för Region Sthlm-Norr. 
 

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0