Nyheter Affär & Karriär
1 min lästid

Trianon anställer Heimstadens chefsjurist

16:e juni 2021, 12:03
Trianon anställer Heimstadens chefsjurist
Therese Altenby. Fotograf: Trianon
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Trianon har rekryterat Therése Altenby som chefsjurist. Therése kommer närmast från Heimstaden och har även där haft rollen som chefsjurist. Det framgår av ett pressmeddelande.

Therése Altenby beskrivs ha en bred juridisk erfarenhet från bolags- och fastighetsrättsfrågor från sin tidigare roll som chefsjurist på Heimstaden. Hennes uppdrag på Trianon blir att ansvara för samtliga juridiska frågor inom verksamheten.

”Det känns mycket bra att vi nu tar steget att anställa en chefsjurist och jag är väldigt glad att hälsa Therése välkommen till Trianon. Med vår tillväxttakt har vi ett stort behov av den juridiska erfarenhet som Therése har, vilket kommer att möjliggöra bolagets fortsatta utveckling i ett högt tempo”, säger Olof Andersson, vd på Trianon.

”Trianon är ett entreprenörsdrivet tillväxtbolag med stort engagemang för samhällsutveckling, vilket gör bolaget väldigt intressant för mig. Bolaget befinner sig i en spännande utvecklingsfas och jag ser fram emot att vara med och bidra på den fortsatta tillväxtresan”, säger Therése Altenby.

Therése Altenby börjar på Trianon den 1 september.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0