Nyheter Affär & Karriär
2 min lästid

Odd Molly utser ny CFO

7:e juni 2021, 18:43
Odd Molly utser ny CFO
Philip Löfgren. (Foto: Odd Molly)
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Odd Molly International har utsett Philip Löfgren till ny finansdirektör, CFO, för koncernen. Han efterträder Johanna Palm som tidigare meddelat att hon lämnar bolaget för nytt uppdrag utanför koncernen.  

Philip Löfgren har tidigare arbetat som CFO för fastighetsbolaget Estancia Logistik AB samt varit aktiv i segmentet lager- och logistikfastigheter i nästan tio år. Sedan årsskiftet har Philip ansvarat för liknande frågor inom Odd Mollys fastighetsverksamhet.

”Vi är glada att meddela utnämningen av Philip Löfgren till bolagets nya CFO och en av nyckelspelarna i den fortsatta utvecklingen av verksamheten. Philip har varit verksam i bolaget sedan en tid och det känns tryggt och naturligt att han nu axlar detta uppdrag”, säger Odd Mollys styrelseordförande Patrik Tillman.

”Odd Molly har en väldigt spännande resa framför sig där vi under det tredje kvartalet planerar att bli ett renodlat fastighetsbolag med en stark och stabil ägarbas. Portföljen är väl diversifierad med bra fastigheter som grund tillsammans med en spännande byggrättsportfölj för kommande värdeskapande. Jag ser fram emot min nya roll som CFO och att fortsätta bidra med att utveckla bolaget på bästa sätt framåt”, säger Philip Löfgren.

Philip tillträder sin tjänst den 7 juni 2021.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0