Affär & Karriär
2:a juni 20212 min lästid

Arise vd säger upp sig

2:a juni 20212 min lästid
Arise vd säger upp sig
Fotograf: Arise
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Vindkraftsbolaget Arise vd Daniel Johansson har beslutat att lämna vd-posten han haft sedan 2016. Daniel kommer att stå till bolagets förfogande under sex månader, enligt ett pressmeddelande.

Rekrytering av efterträdare påbörjas omedelbart, enligt bolaget.

“Under Daniels ledarskap har Arise haft en strålande utveckling. Daniel har varit starkt bidragande till att föra bolaget till dess nuvarande starka ställning”, skriver Arise.

Joachim Gahm, Styrelsens ordförande, Arise:

“Daniel har under sina dryga fem år på Arise framgångsrikt utvecklat bolaget finansiellt och affärsmässigt. Bolagets projektportfölj har utökats och affärsaktiviteterna har intensifierats. Jag vill tacka Daniel för hans avgörande insatser för att vända bolagets utveckling. Tack vare Daniel har vi lyft företaget till en ny nivå”.

Daniel Johansson, vd, Arise:

“Jag är mycket nöjd med vad vi tillsammans har åstadkommit under min tid som VD. Det har varit ett privilegium att få leda och utveckla verksamheten. Personalen är bolagets största tillgång och jag vill särskilt tacka dem för deras insatser. Arise är nu väl positionerat för att kunna växa i linje med tillväxtplanen mot 2025. Tillsammans har vi tagit bolaget till en ledande position inom förnybar energi”.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0