Nyheter Affär & Karriär
2 min lästid

Lämnar vd-posten – blir ny divisionschef i Moelven

12:e maj 2021, 10:40
Lämnar vd-posten – blir ny divisionschef i Moelven
Vera Flatebø, ny divisionschef för divisionen Byggsystem. Foto: Hydal
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Moelven har anställt Vera Flatebø som ny divisionschef för de Moelven bolag som är verksamma inom limträ, byggmoduler och kontorsinredningar.

44-åringen bor på Vestre Toten i Norge och är för närvarande vd för Hydal Aluminium Profiler AS på Raufoss. Hon kommer ingå i koncernledningen och kommer från och med 1 september att ta över divisionen Byggsystem i Moelven.

– Vi ser fram emot att få Vera Flatebø till Moelven. Hon har bred erfarenhet från industriell verksamhet och har varit toppchef i en bransch som kännetecknas av snabb utveckling och med höga krav på leveranser. Det är erfarenheter som passar väl in hos våra kompetenta bolag inom divisionen, säger Morten Kristiansen, koncernchef för Moelven Industrier.

Flatebø har varit en del av Hydals ledningsgrupp sedan 2010 och har sedan 2016 även haft rollen som vd. Innan dess arbetade hon i IDT och Nammo Raufoss. Hon har examen i maskinteknik och har vidareutbildat sig inom Human Resource Management, arbetsrätt och ekonomi.

– Jag ser verkligen fram emot att kunna bidra till att göra skillnad i Moelven och förväntar mig både utmanande och lärorika arbetsuppgifter. Liksom många andra är jag fascinerad av signaturbyggnaderna och konstruktionerna som Moelven varit med och bidragit till, och det blir spännande att arbeta nära de bolag som skapar dessa byggnader och lösningar, säger Flatebø.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0