Moduler
1 min lästid

Bostadsbolag byter vd igen

15:e juni 2021, 10:30
Bostadsbolag byter vd igen
Genrebild. Bildkälla: Pixabay / creative commons / Aymanjed
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Styrelsen för modhulbostadsbolaget Zenergy har utsett Martin Karlsson till ny vd för Zenergy med tillträde 1 november 2021. Nuvarande vd Urban Stenevi lämnar bolaget under sommaren, efter bara drygt 7 månader på posten.

Martin Karlsson kommer närmast från en roll som vVD för Elitfönster På Plats, som ingår i börsnoterade Inwido koncernen. Där har han varit operativt ansvarig för bolagets verksamhet och med stor framgång byggt upp företagets organisation, samtidigt som företaget haft en fin tillväxt och ett positivt resultat.

”Med ett tydligt mål att driva på affärer, processer och resultat känns Martin helt rätt som ny vd. Att han dessutom är utbildad Byggnadstekniker ser vi som en extra fördel. Vi hälsar Martin välkommen till Zenergy,”

Från och med juni har styrelsen dessutom utsett Dick Jagdell till tf VD. Han har en bakgrund som byggentreprenör och projektledare.

”Dick blir en stor tillgång under hösten då vi har redan kontrakterade projekt som skall löpa genom produktionen och färdigställas. Här kommer Dicks egenskaper och långa byggerfarenhet verkligen vara en fördel för organisationen och våra kunder.”

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0