Sponsrad
2 min lästid

SBP underlättar fastighetsägares övergång till gröna energilösningar

1:a mars 2023, 14:56
SBP underlättar fastighetsägares övergång till gröna energilösningar
Sponsrad
Like 0

En av utställarna på Fastighetsmässan är Sustainable Business Partner, en helhetsleverantör inom greentech med fokus på B2B-marknaden. SBP erbjuder fastighetsägare helhetslösningar inom grön teknik och förnyelsebar energi. På mässan erbjuder de bland annat fastighetsägare kvalificerad rådgivning och kundspecifika analyser kring potentialen i gröna energilösningar.

– Vi är en märkesoberoende premiumleverantör som erbjuder kundanpassade helhetslösningar med fokus på solenergi, solcellsparker, energilagring och elbilsladdning. Vår ambition är att underlätta fastighetsägares gröna omställning genom att göra det enkelt för dem att göra genomtänkta och långsiktigt lönsamma investeringar i grön energi, säger Philip Erdtman, marknadskoordinator på SBP.

Med erfarenhet av upprepade leveranser till några av landets största fastighetsbolag arbetar SBP med högkvalificerade teknikval och hållbarhet genom hela kedjan för att säkerställa en långsiktig energiproduktion. De erbjuder dessutom marknadens längsta garantitider.

Presenterar modulär proptechlösning på mässan

– På Fastighetsmässan presenterar vi vår nya modulära proptechlösning Chargeflow, ett energioptimeringsverktyg som enligt principen ladda, lagra och styr bland annat aggregerar data från ett samlat bestånd av laddare, solenergi, fastighetsförbrukning med mera. Med Chargeflow är det enkelt att genom smart styrning anpassa och optimera energiflödet i fastigheten, visualisera det samlade beståndet och få kontroll genom vår bekymmersfria debiteringslösning till elbilsladdning. Tack vare denna lösning skapas helt nya möjligheter att uppnå den maximala potentialen för såväl befintliga som framtida investeringar i grön teknik, säger Philip Erdtman.

På mässan kan SBP bland annat bistå fastighetsägare med analyser och beräkningar baserat på bolagens egna förutsättningar och behov, vilket underlättar övergången till grön energi.

–På senare tid har fastighetsägarnas intresse för gröna energilösningar ökat markant. Då kan det kännas tryggt att vända sig till en helhetsleverantör som kan ta ett samlat grepp om alltifrån solenergi till elbilsladdnings- och energilagringslösningar. Varmt välkomna till vår monter som är belägen mittemot Svensk Solenergis mässmonter, säger Philip Erdtman.

Läs mer om Chargeflow : www.chargeflow.se

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0