Mässor
2 min lästid

Årets nyhet på vårens viktigaste fastighetsträff

27:e januari 2023, 10:39
Årets nyhet på vårens viktigaste fastighetsträff
Mikaela Kämpendahl, projektledare för Fastighetsmässan. Foto: Easyfairs. / Kistamässan / Eric Roxfeldt.
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Förvaltardagen erbjuder kostnadsfri inspiration och kompetensutveckling som ger rätt förutsättningar för en framgångsrik och kostnadseffektiv förvaltning.

– Den mest hållbara fastigheten är den som inte behöver byggas, det är också därför Fastighetsmässan inriktar sig på den befintliga fastigheten. Effektiv och långsiktigt hållbar fastighetsförvaltning har på senare år hamnat alltmer i fokus, inte minst i samband med den rådande energikrisen och hyresgästernas skärpta hållbarhetskrav. Med Förvaltardagen gör vi en djupdykning i förvaltning utifrån ett förädlingsperspektiv, vilket efterfrågats av många mässbesökare och samtidigt ligger helt rätt i tiden, säger Mikaela Kämpendahl, projektledare för Fastighetsmässan.

Förvaltardagen har utvecklats i samverkan med nyckelpersoner i branschen. Årets konferenstema fastighetsförädling inkluderar hela arbetet med att utveckla och förvalta ett fastighetsbestånd.

Kompetensutveckling med fokus på framtidens förvaltning

Fastighetsmässans övergripande vision är att värna om den befintliga fastigheten. Med Förvaltardagen knyter Easyfairs ihop besökare, beslutsfattare och företag via ett forum där man bland annat ges möjlighet att diskutera och stärka sin kompetens kring exempelvis effektiv renovering, energieffektiviserande åtgärder och hur man på bästa sätt kan ta hand om och förvalta den värdefulla resurs som en fastighet utgör.

– Förvaltardagen är unik eftersom den samlar otroligt mycket förvaltarkompetens på ett par intensiva timmar under samma tak. Som besökare kan man förvänta sig ett mångfacetterat seminarieprogram som håller en genomgående hög nivå. Förvaltardagen kombinerar tidseffektiv kompetensutveckling med Fastighetsmässans svårslagna möjligheter till nätverkande och affärer, säger Mikaela Kämpendahl.

Förvaltardagen lanseras i samband med Fastighetsmässan den 15- 16 mars 2023 och kommer att utgöra en självklar del av mässkonceptet framöver. Det innebär att Förvaltardagen kommer att arrangeras även i Göteborg 13-14 september 2023 och i Malmö 7-8 februari 2024.

#fastighetsmässan #förvaltardagen
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0