Mässor
2 min lästid

FastighetsMässan tillbaka i Malmö i september 

30:e maj 2022, 14:29
FastighetsMässan tillbaka i Malmö i september 
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Som tidigare annonserats är Branschaktuellt officiell mediapartner till FastighetsMässan. Ett samarbete som byggts starkare sedan samarbetet startade år 2018.

– Det är oerhört viktigt att våra partners strävar åt samma håll som oss på FastighetsMässan med branschen vi verkar inom som högsta prioritet. Det känner vi att Branschaktuellt gör och vi ser långsiktigt på vårt samarbete. Produkten de levererar är helt i linje med vad vi eftersträvar, säger Lina Schewenius Lund, Head of Cluster på Easyfairs.

Kontinuerlig bevakning

Med hjälp av Branschaktuellt får du hela programmet, talare, aktiviteter och information i form av digitala nyhetsbrev samt TV-inslag – kontinuerligt uppdaterat. Den kanske viktigaste marknadsföringen av mässan är en bra tidning och likt sist kommer Branschaktuellt ge ut en officiell mässtidning med mässinfo och annat relevant innehåll. 

Branschaktuellts vd Oscar Lundberg kommenterar:

– FastighetsMässan har en kvalitetsstämpel i branschen och passar väldigt bra ihop Branschaktuellt, liksom de höga ambitionerna när det gäller att skapa en givande mötesplats med de senaste trenderna i fokus. Vi ser fram emot ett samarbete som fortsätter skapa värde för såväl våra kunder som för EasyFairs, säger Oscar Lundberg.

Framtidens tjänster

FastighetsMässan kommer att genomföras den 14-15 september 2022 i Malmö. Mässan har blivitalltmer populär och på höstens upplaga kan du ta del av framtidens produkter och tjänster samt träffa leverantörer inom drift, förvaltning, underhåll, energi, miljö och säkerhet.

Mässan lockar en bred publik och en ofta återkommande respons från utställare är att besökarna varit helt rätt vilket både inneburit givande samtal och nya affärer. På mässan får du också ta del av ett seminarieprogram, nätverkande och kontakt med branschkollektor, experter och ledande företag i branschen.

– Fastighetsbranschen är verkligen redo för att ses. Det har varit en lång tid med uppkopplade möten och digitala demos. Nu vill man träffas fysiskt och göra affärer. Vi märker att intresset är stort och vi ligger precis rätt i tiden. Södra Sverige gör sig redo för mässan i september, och vi har gjort allt vi kan för att göra mötesplatsen så attraktiv som möjligt, avslutar Lina Schewenius Lund.

#easyfairs #fastighetsbranschen #fastighetsmässan #fastighetsmässan malmö #fastighetsmässan syd #förvaltning #samarbete #underhåll
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0