Mässor
2 min lästid

Lyckad mässa med nöjda besökare och rätt utställare

26:e november 2021, 11:00
Lyckad mässa med nöjda besökare och rätt utställare
Victoria Ahlberg på FastighetsMässan. Foto: Rebecca Bornlid Lesseur
Rebecca Bornlid Lesseur Rebecca Bornlid Lesseur
Like 0

Årets Fastighetsmässa bjöd på flera nyheter och Kistamässan var fylld med förväntan och engagemang från både besökare och företag där det personliga mötet fick bli dagarnas ledord.

Victoria Ahlberg, project manager för Fastighetsmässan, berättar att hon mötts av mycket positiv respons från besökare, men även från utställare som poängterat att årets mässa levererat helt rätt besökare vilket både inneburit givande samtal och nya affärer.

– Vi har haft utställare som matchat det som besökarna efterfrågar. Besökarna har främst bestått av fastighetsägare med olika chefsroller och även andra beslutsfattare. De var här för att göra affärer, säger Victoria Ahlberg.

Mässan fylldes av ett härligt myller av utställare som fick visa upp sina senaste produkter och nyheter. Årets seminarieprogram, som av många beskrivs som det skarpaste hittils, var fullspäckat med aktuella ämnen.

– Det intressanta seminariet med Anna Werner och Anna Kinberg Batra från Svensk Solenergi var en av mässans höjdpunkter. Den kändes så viktig och personlig. De jobbar ju tillsammans och extra roligt blev det när Anna Werner intervjuade Anna Kinberg Batra på scen, säger Victoria Ahlberg.

Flera av utställarna och besökarna har beskrivit årets mässa som den bästa på flera år, enligt Victoria som berättar att årets fokusområden varit extra bra och väckt stort intresse och som också är en av anledningen bakom framgången.

Finns det något annat som har varit extra bra på mässan?

– Sorlet! Det har varit ett härligt liv på mässan, med rätt besökare, givande samtal och mycket rörelse mellan montrarna. Flera besökarna har gått in i utställarnas montrar och tagit sig tid för det personliga mötet, säger Victoria Ahlberg.

Det märktes att deltagarna längtat efter att mötas och alla har kunnat hålla det avstånd man velat för att känna sig trygga, berättar Victoria som tycker det kändes precis som vanligt.

Teamet bakom årets Fastighetsmässa känner sig nöjda med utfallet av de två dagarna. Mässan bjöd på en AW för deltagarna och även där var intresset för att umgås med varandra stort.  Nu ser de fram mot att planera inför nästa Fastighetsmässa i Malmö.

#digitalisering #easyfairs #fastighet #fastighetsmässan #kistamässan #säkerhet #solenergi
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0