Mässor
2 min lästid

Gediget jobb bakom Fastighetsmässans miljö

16:e november 2021, 10:01
Gediget jobb bakom Fastighetsmässans miljö
Victoria Ahlberg är project manager på Fastighetsmässan.
Rebecca Bornlid Lesseur Rebecca Bornlid Lesseur
Like 0

– Vi har gjort ett gediget jobb med intresse för besökarna. Det ska bli roligt att träffas igen och vi vill skapa en säker plats, säger Victoria Ahlberg.

Inför Fastighetsmässan har de planerat för att det inte ska bli köer för besökarna vid ingången och breda gångar i lokalen. Detta för att alla ska kunna hålla ett naturligt avstånd till varandra. De har uppdaterade rutiner, Covid-19-certifieringar och arbetssätt för att skapa en trygg miljö för besökarna.

Där seminarium och paneldebatter kommer hållas har de också säkerhetsställt att alla känner sig bekväma – i stolsraderna längre fram kommer stolarna sitta på ett ”vanligt” avstånd om cirka 50 centimeter. I raderna längre bak kommer stolarna stå något glesare.

– Det ska kännas som en miljö där vi vågar umgås igen, säger Victoria Ahlberg.

Vad ser du fram emot extra mycket inför Fastighetsmässan?

– Att ta del av produktnyheter och möjlighet till att klämma och känna på nya produkter. Många företag har kommit på nya grejer. Det är en sak att se det digitalt men det blir mer engagemang om du får se det fysiskt, säger Victoria Ahlberg.

Hon lyfter även årets tema fastighetssäkerhet, deras så kallade flavour of the year. Victoria Ahlberg menar att det är ett högaktuellt ämne. Dettas kommer lyftas på flera vis under mässan, både genom paneldebatter, seminarium och med flera utställare som verkar inom detta område. Mycket handlar om hur trygghet skapas i det offentliga rummet och i kommersiella fastigheter men även för fastighetsägare.

– Jag tror det finns mycket kunskap inom branschen och nu kan vi se över hur den kunskapen kan nyttjas och vilka åtgärder som behövs, säger Victoria Ahlberg.

Som projektledare driver Victoria Ahlberg FastighetsMässan framåt och se över vilka behov som finns inför varje mässa. Hon ser positivt på dagarnas innehåll och att utbudet är brett, med många viktiga aktörer.

#easyfairs #fastighetsmässan #hållbarhet #kistamässan #mässa #miljö #säkerhet
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0