Mässor
2 min lästid

FastighetsMässan lanserar tävlingen Årets unga förvaltning

20:e oktober 2021, 08:53
FastighetsMässan lanserar tävlingen Årets unga förvaltning
Bild: FastighetMässan.
Rebecca Bornlid Lesseur Rebecca Bornlid Lesseur
Like 0

Inför årets upplaga av FastighetsMässan den 24-25 november på Kistamässan, lanseras tävlingen Årets unga förvaltning. Syftet är att lyfta fram innovationer som bidrar till utvecklingen av fastighetsbranschen inom hållbarhet och digitalisering. Tillsammans med etablerade personer inom branschen skapar FastighetsMässan denna tävling med framåtanda.

Tävlingen delas upp i två kategorier där den ena är årets unga nytillskott. Detta är för dem som har en produkt eller tjänst på marknaden som är max två år och med en avkastning på 6% eller högre.

Den andra kategorin är årets unga innovation. Detta är för dem som har en innovativ produkt eller tjänst för fastighetsbranschen, men som de inte lanserat på marknaden ännu.

Gemensamt för de båda kategorierna är att personerna ska vara under 35 år och produkten eller tjänsten ska vara riktad mot fastighetsbranschen inom hållbarhet och digitalisering.

Den eminenta juryn består av Tobias Kritiansson, VD för AB Strömstadsbyggen, AB Strömstadslokaler och AB StrömstadsNET. Stina Yones, Föreläsare och konsult Hållbart affärsbyggande. Robert Englund, VD NG & LUND Fastighetskonsult. Amanda Borneke, Specialist i Cirkulär ekonomi.

Tillsammans besitter juryn gedigna kunskaper inom entreprenörskap, hållbarhet, digitalisering och framförallt kunskap från fastighetsbranschen.

– Även vi som under det senaste decenniet brunnit för att utveckla branschen har svårt att omfamna hela den utvecklingspotential som branschen besitter. Personligen har jag insett att många talanger tar sig an och genomför utmaningar där min kunskap brister. Jag tror att kombinationen av unga drivna branschkollegor tillsammans med rutin från branschen kan ta fastighetsbranschen till nästa nivå. Tävlingen är ett fräscht sätt att uppmuntra alla talanger i branschen att ta för sig. Säger Robert Englund, VD ENG & LUND Fastighetskonsult.

Läs mer om tävlingen och regler här: https://www.fastighetsmassansthlm.se/wp-content/uploads/sites/103/2021/10/Tavlingsregler-Arets-unga-forvaltning-2021.pdf

Kontakta Victoria Ahlberg, Projektledare för FastighetsMässan vid frågor om tävlingen eller mässan. [email protected], 0704344520.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0