Mässor
3 min lästid

Varför du inte får missa årets viktigaste mässa

5:e oktober 2021, 23:49
Varför du inte får missa årets viktigaste mässa
(Bild till vänster) Fotograf: Eric Roxfelt. (Bild till höger) Josefine Andersson, säljansvarig på Fasitghetsmässan.
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

November närmar sig och med mindre än två månader kvar till öppnandet av FastighetMässan Stockholm 2021 är läget i mässteamet spänt och förväntansfullt. Efter ett tungt år för mässbranschen ser vi nu äntligen ljuset i tunneln och det känns fantastiskt att få bjuda in till mötesplats för hela fastighetsbranschen! Vi är inte ensamma om denna goa känsla, det vet vi då det är högt tryck på monterbokningarna. Fastighetsmässan tog oss ett snack med säljansvarige Josefine Andersson om läget inför mässan.

Hej Josefine! Vill du presentera dig själv för de som inte känner dig?
Jag heter Josefine Andersson och har jobbat på Easyfairs sedan 2009. Sedan 2013 är jag försäljningsansvarig för FastighetsMässan i Stockholm, Göteborg och Malmö. När jag inte jobbar bor jag på en gård och njuter av lugnet och naturen utanför dörren.

Hur är känslan så här nära inpå mässan?
De är helt underbart att vi äntligen kan få träffas igen. De senaste 1,5 åren har verkligen varit en utmaning för många, inte minst för oss i eventbranschen. Men det som har gjort att jag har hållit humöret uppe är det uppdämda behovet av det personliga mötet som genomsyrat nästan alla mina samtal med såväl utställare som besökare. Det personliga mötet kan inte digitaliseras, så nu längtar vi allihop efter att ses säkert i november!

Hur har responsen från utställare och besökare varit?
Responsen har varit fantastisk, det är så många utställare som har hört av sig och som är taggade på att få visa upp sina produktnyheter och tjänster på mässan. Besökarna har också uttryckt sin glädje inför att äntligen få komma ut och träffa leverantörer, men även branschkollegor för att kunna utbyta erfarenheter de fått under pandemin.

Varför ska man inte missa att besöka FastighetsMässan?
Jag kan inte säga det nog med gånger – det personliga mötet! Oavsett om du är en leverantör eller en beställare så är jag övertygad om att du vill göra affärer med någon som du träffat face to face. Att du dessutom som beställare kan få möjligheten att träffa flera olika leverantörer och jämföra deras tjänster är en service vi som arrangör är stolta över att kunna erbjuda.

Till sist, några slutord till våra besökare och utställare?
Varmt välkommen att besöka eller ställa ut på FastighetsMässan 24-25 november. Jag ser fram emot att träffa er!

Vi ses på FastighetsMässan på Kistamässan den 24-25 november!

Bakom texten står mässteamet på Fastighetsmässan.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0