Interior
27:e augusti 20131 min lästid

DesignTorget firar 20 år med unik jubileumskollektion

27:e augusti 20131 min lästid
DesignTorget firar 20 år med unik jubileumskollektion
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

DesignTorget har i 20 års tid främjat svensk design och genom sina butiker fyllt svenska hem med klassiska designprodukter som Elflugan, Gungkaninen och tidningssamlaren Tipack. Dessa designklassiker lanseras nu åter i butik tillsammans med en helt ny kollektion specifikt framtaget för jubileet. Nyheterna består av en köksserie, en smyckeserie och en glasserie, formgivna av utvalda svenska designers.

Hos DesignTorget har utvalda formgivare en naturlig öppning och plats att synas med sin design. DesignTorget har idag 12 butiker över hela Sverige samt 4 butiker i Norge.

–  Vi är enormt stolta över vårt koncept där vi i mer än 20 år har arbetat med att främja svensk design och lyfta fram nya formgivare. Vårt 20-årsjubileum handlar delvis om att göra en tillbakablick på den fantastiska formgivning vi har presenterat genom åren, men framförallt är det ett startskott till att vässa vårt unika koncept att göra svensk design framgångsrik och tillgänglig! Det innebär en översikt av butikskonceptet, sortimentet och att arbeta närmare våra formgivare & designers. Vi kommer att koncentrera vår affär med ett ännu tydligare fokus på svensk design, säger Pål Kårfalk, VD för DesignTorget.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0