Senaste nytt infrastruktur
1 min lästid

Business Arena går mot nytt rekordår

2:a september 2014, 08:27
Business Arena går mot nytt rekordår
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Business Arena Stockholm har sedan starten 2001 vuxit till att bli norra Europas ledande mötesplats för fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. De senaste åren har intresset varit rekordstort och evenemanget har dragit fullt hus de senaste sju åren. I fjol hade Business Arena Stockholm över 5 000 deltagare.

Nu går Business Arena Stockholm 17-18 september 2014 mot ett nytt rekordår.

”Som vi tidigare gått ut med har vi kunnat se ett mönster i att allt fler anmäler sig allt tidigare, något vi tror har att göra med att evenemanget har sålt slut de senaste åren. Trenden har hållit i sig och vi kan konstatera att eventet med största sannolikhet kommer att bli fullt även i år. Vill man vara säker på att få en plats i år är det därför hög tid att anmäla sig”, säger Henrik Zetterstedt, affärsutvecklare på Business Arena.

Årets två huvudteman på Business Arena Stockholm är valåret och infrastruktur. På scen står över 300 ledande branschaktörer från hela världen för att dela med sig av sina erfarenheter – bland annat finansborgarrådet Sten Nordin, Maria Nicanor från the Victoria and Albert Museum, förste vice riksbankschefen Kerstin af Jocknick och en säkerhetspolitisk expert i form av Bo Pellnäs.

#arena #business arena #stadion #stadium
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0