Karriär
1 min lästid

Ny CFO till Infrastructure på AFRY

4:e juli 2022, 12:55
Ny CFO till Infrastructure på AFRY
Redaktionen Redaktionen
Like 0

Anne Kinnander har arbetat med finansiella frågor under hela sin karriär, i olika roller. Utöver ABB har hon bland annat arbetat som divisions controller för ams-OSRAM, ett globalt elektronikföretag som designar och tillverkar optiska komponenter och system för micro moduler, ljussensorer och tillhörande mjukvara bland annat.
─ Det är med stor glädje jag välkomnar Anne till teamet. Med sin gedigna erfarenhet och förståelse för affären blir hon ett starkt tillskott till divisionen, säger Malin Frenning, Divisionschef Infrastructure på AFRY.

Anne har en masterexamen ekonomi från Jönköping International Business School. Efter 18 år i utlandet flyttar hon nu hem till Sverige.
─ AFRYs vision och företagskultur är verkligen tilltalande och jag tror att mina erfarenheter som global controller inom projekt- och konsultverksamhet från bland annat ABB kommer att komma väl till pass i min nya roll. Jag ser fram emot att bidra till att bygga framtidens städer och ett mer hållbart samhälle, säger Anne Kinnander, tillträdande CFO Infrastructure på AFRY.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0