Infrastruktur
1 min lästid

Tillsätter ny säkerhetschef

11:e juni 2024, 09:05
Tillsätter ny säkerhetschef
Foto: Gabriel Meinert/Unsplash. Staffan Broman. Foto: Pressbild.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

Han har även arbetat som säkerhetschef på GlobalConnect.

– Infrastrukturfrågor har funnits med genom nästan hela mitt yrkesliv. Jag har alltid brunnit för krishantering och samhällets robusthet. Jag ser fram emot att få vara med och förstärka förmågan och bygga upp en bättre beredskap i dessa bolag i Norrtälje kommun, säger Staffan Broman.

Han kommer att jobba 50 procent åt respektive bolag och dessutom samverka med den säkerhetsorganisation som redan finns i Norrtälje kommun.

– Vårt behov att trygga säkerheten inom våra bolag kommer att tillgodoses inom denna roll. Att Staffan dessutom har omfattande kompetens inom IT-säkerhet gör att vi kan växla upp även inom det området, säger Tobias Dahlberg, vd för Norrtälje Energi.

– Omvärldsläget och ny lagstiftning ställer helt nya krav på säkerhet. Tillsammans med Norrtälje Energi står vi för en viktig del av infrastrukturen i Norrtälje kommun, i synnerhet som ansvariga för dricksvattenförsörjningen. Jag ser fram emot att få in Staffans kompetens och erfarenhet i kommunkoncernen, säger Andreas Lundin Lindgren, vd för Norrtälje Vatten och Avfall.

#norrtälje energi #norrtälje vatten och avfall
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0