Infrastruktur
1 min lästid

Svevia rekryterar ny chef

23:e maj 2024, 12:38
Svevia rekryterar ny chef
Johan Jansson. Bildkälla: Svevia.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

Johan Jansson har närmare 20 års erfarenhet inom väg- och beläggningsbranschen där han haft en rad ledande befattningar inom NCC-koncernen, bland annat som divisionschef för asfaltverksamheten i Norden. Senast kommer han från en tjänst som vd för Lastbilscentralen i Tvåstad AB.

– Jag är glad att Johan har antagit rollen som divisionschef för Industri. Hans uppdrag kommer att vara avgörande för Svevias förmåga att fånga affärerna i en marknad med betydande investeringsbehov inom vägbeläggning och underhåll. Med Johan får vi en trygg, engagerad och affärsmässig ledare. Hans starka kundfokus och gedigna erfarenhet från branschen gör honom till rätt person att utveckla Svevias industriverksamhet, säger Joachim Hallengren, vd och koncernchef, Svevia.

Johan Jansson tillträder den 1 november 2024.

– Jag är tacksam och glad över att få förtroendet att leda divisionen, och jag ser ödmjukt och med förväntan fram emot att utveckla Svevias industriaffär tillsammans med mina nya kollegor. Målet är att genom pålitlighet och effektivitet, alltid med säkerheten i första rum, leverera produkter och tjänster som lever upp till marknadens högt ställda krav, säger Johan Jansson tillträdande divisionschef Industri, Svevia.

#svevia
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0