Bostad
1 min lästid

Postnord och bostadsbolag i stort paketsamarbete

13:e september 2023, 14:27
Postnord och bostadsbolag i stort paketsamarbete
Bildkälla: Postnord.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Det innebär att Postnord kommer att uppföra paketboxar vid bolagets fastigheter. I och med detta kommer Victoriahems hyresgäster att nås direkt av 10 000 e-handlare. Victoriahems fastighetsbestånd finns i 31 kommuner och består av cirka 40 000 hyreslägenheter.

– Genom vår stora satsning på paketboxar så har vi börjat prata med fastighetsägare i allt större utsträckning, och det visar sig att de drivs av digitalisering och hållbarhet. Det vi kan erbjuda då är att paketboxarna faktiskt bidrar till deras KPI:er, säger Viktor Rosenqvist, ansvarig för uppbyggnaden av Postnord Sveriges paketboxnätverk till Branschaktuellt.

Sedan den modesta starten i Stockholm 2020 har Postnord skalat upp sin flotta av paketboxar rejält och i år har man hittills levererat 3 miljoner paket. Målet för året är 5 miljoner, berättar Viktor Rosenqvist.

– Ambitionen nu är att hitta fler fastighetsägare som samarbetspartners, såväl allmännyttiga som privata, säger han, på plats på FastighetsMässan i Göteborg där Postnord finns med för att träffa fastighetsbranschen.

#fastighetsmässan #postnord #victoriahem
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0