Fastighet
1 min lästid

Han tar plats i Jernhusens ledning

9:e februari 2023, 13:48
Han tar plats i Jernhusens ledning
Bildkälla: Peter Larsson.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Peter Larsson har arbetat inom Jernhusen sedan 2011 och har lång erfarenhet av bolaget. Han kommer senast från rollen som fastighetschef i affärsområde Depå och kombiterminaler och dessförinnan som regionchef och affärsutvecklare. Innan han började på Jernhusen har han bland annat arbetat på Bombardier varav ett antal år i Asien.

– Det ska bli otroligt spännande att tillsammans med teamet på Jernhusen fortsätta arbetet med att utveckla moderna tågdepåer och stärka vår kombiaffär i nära samverkan med våra kunder säger Peter Larsson.

Svensson lämnar efter 11 år

Peter Larsson efterträder Micael Svensson som innehaft rollen sedan 2012. Micael Svensson lämnar rollen på egen begäran och kommer att fortsätta inom företaget i en annan roll.

– Det känns väldigt bra att vi kan rekrytera en intern medarbetare när Peter nu tillträder rollen som affärsområdeschef och Micael lämnar över stafettpinnen. Peter har en gedigen erfarenhet och kunskap om tåg och infrastrukturen i järnvägssverige vilket är en styrka i vårt affärs- och kundarbete. Jag vill rikta ett varmt tack Micael för den fina insats han gjort för bolaget som ansvarig för affärsområdet depåer och kombiterminaler. säger Kerstin Gillsbro, VD Jernhusen.

#jernhusen
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0