Byggindustrin
1 min lästid

Rejlers breddar sig mot bygg med två nya förvärv

5:e april 2022, 09:26
Rejlers breddar sig mot bygg med två nya förvärv
Bild: Rejlers
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Konstruktionsteknikbolaget SRT är specialiserade på avancerade betong- och stålkonstruktioner, har 26 medarbetare med kontor i Kuopio och Järvenpää. År 2021 omsatte bolaget drygt 3 miljoner euro.

SRT beskrivs ha en bred kundbas i Finland och har bland annat deltagit i byggnationen av de 14 och 16 våningar höga Technopolis Towers i Kuopio, HKScans produktionsanläggning i Raumo och Valo Hotel i Helsingfors centrum.

“SRT:s starka expertis samt utmärkta renommé inom byggnadskonstruktion ger oss nya tillväxtmöjligheter. Vi är redan en stark aktör inom fastighetsinstallationer och ser stor potential för tillväxt inom byggsektorn”, säger Mikko Vaahersalo, vd för Rejlers Finland, i ett pressmeddelande.

“Vi har specialiserat oss på konstruktionsteknik. När vi nu går samman med Rejlers kan vi erbjuda våra kunder mer omfattande projekt och samtidigt utveckla vår verksamhet”, säger SRT:s vd Otto Oksman.

SRT blir nu en del av Rejlers division Buildings i Finland. Cirka 200 av Rejlers drygt 1 000 experter i Finland arbetar i uppdrag mot byggsektorn i hela Finland. Särskilt stark är Rejlers kunskap inom bostadsbyggande och avancerade offentliga fastighetsprojekt. SRT bidrar till helheten med sin specialistkompetens inom konstruktionsteknik.

#arsatek #byggindustrin #infrastruktur #rejlers #srt
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0