Nyheter Affär & Karriär
1 min lästid

Lämnar Stockholms Stad för projektledarroll på Iterio

10:e november 2021, 10:29
Lämnar Stockholms Stad för projektledarroll på Iterio
Genrebild. Foto: Mikael Ullén
Malin Rothenborg Malin Rothenborg
Like 0

Iterio är involverade i flera av Stockholms många pågående infrastrukturprojekt – stora projekt som innefattar en mängd olika aktörer som ska samverka. För det krävs en kompetent projektledning, vilket är anledningen till att Iterio har rekryterat Lotta Johansson som senior projektledare, enligt ett pressmeddelande från företaget.

– Det känns väldigt roligt att Lotta börjat hos oss på Iterio, vi ser att med Lotta ombord kan vi bredda våra uppdrag inom projektstöd ytterligare, framförallt inom kommunala exploateringsprojekt, säger Magnus Ruuth, ansvarig för affärsområdet projektstöd i Stockholm på Iterio.

Lotta Johansson kommer närmast från trafikkontoret på Stockholms Stad och har en bred erfarenhet av projektledningsfrågor från projektens olika skeden. På Iterio kommer hon att arbeta med projektledning.

– Det känns jättekul att vara på plats på Iterio. Jag valde att börja här för att värdegrunden på Iterio stämmer bra med vad jag uppskattar hos en arbetsgivare. På Iterio finns fokus på trivsel, tillit och stolthet för det som utförs tillsammans och detta tycker jag kännetecknar en bra arbetsplats, säger Johansson.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0