Nyheter Affär & Karriär
2 min lästid

Green Cargo har tillsatt ny säkerhetschef

3:e november 2021, 07:33
Green Cargo har tillsatt ny säkerhetschef
Camilla Morin är utsedd till ny säkerhetschef på Green Cargo. Foto: Green Cargo
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Green Cargo har utsett Camilla Morin, tidigare HR-strateg, till ny säkerhetschef. Hon tillträdde tjänsten den 1 november. Camilla beskrivs ha en lång erfarenhet av verksamhetsutveckling och förändringsledning i olika former och roller inom både järnvägs- och flygbranschen

Det framgår av ett pressmeddelande.

– Det känns fantastiskt roligt att kliva in i rollen som säkerhetschef. Säkerhet är vår högsta prioritet och att nu få vara med och utveckla både struktur och arbetssätt tillsammans med mina närmaste medarbetare och resten av verksamheten känns mycket ärofyllt, säger Camilla Morin.

Camilla Morin har arbetat med verksamhetsutveckling, projektledning och förändringsledning de senaste 15 åren i olika former inom både järnvägs- och flygbranschen men även som konsult inom bland annat industri och medicinteknik.

– Camilla är starkt engagerad inom Green Cargos operativa verksamhet och det är oerhört roligt att hon nu förstärker vår säkerhetsavdelning som säkerhetschef. Hennes tidigare erfarenhet från branscher och företag med höga säkerhetskrav, tillsammans med hennes goda förståelse för vår komplexa miljö och att leda i förändring, med beteende i fokus, kommer att bidra till vår fortsatta säkerhetsutveckling, säger Markus Gardbring, direktör för Operations på Green Cargo.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0