Stål
1 min lästid

Unik certifiering av TÜV på Troax

11:e april 2016, 09:24
Unik certifiering av TÜV på Troax
|
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Troax utvecklar innovativa säkerhetslösningar i form av nätpaneler av stål.

De är det första företaget i världen som har skapat en standard för att verifiera prestandan på ett rasskyddssystem för pallställ.

– Troax Test Center är hjärtat i vår verksamhet. Här går våra produkter igenom tuffa tester för att hålla en hög standard. Certifikatet visar att vårt rasskyddssystem har hög kvalitet och på så vis gör våra kunders miljö säker, säger Martin Ask, produktchef på Troax.

TÜV Rheinland har inspekterat, kontrollerat och utvärderat en rad produkter och testmetoder som används i Troax Test Center. TÜV Rheinland är kort för Technischer Überwachungsverein och betyder Tekniska övervakningsorganisationen. Som oberoende konsulter arbetar de med att validera säkerheten hos olika produkter och tjänster för att skydda människor och miljön mot olika risker. De har mycket stränga krav för att godkänna en produkt eller tjänst och ett certifikat är därför en av de starkaste internationella kvalitetsstämplarna.

– Den här certifieringen är bara en start. Vi kommer fortsätta att certifiera fler produkter och testmetoder för att göra våra kunders miljö säker, säger Martin Ask.

#industri #stålindustrin #troax #tüv
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0