Industri Senaste nytt Industri
1 min lästid

Imtech byter namn

15:e mars 2016, 10:42
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

I april byter Imtech namn och lämnar det gamla bakom sig.

Med nya ägare och det nya varumärket Assemblin markerar bolaget att man tar nästa steg i utvecklingen .

Namnet Assemblin är en sammansättning av Assembly och Installation. Assembly har flera betydelser. Dels montera samman, dels också en samling av människor. Assemblin tydliggör vår styrka som en komplett installations- och servicepartner och representerar bolaget och våra mer än 5 000 professionella medarbetare i Sverige, Norge och Finland bättre.

Processen med att byta namn och omprofilera Imtech till Assemblin påbörjades med en varumärkesundersökning hos kunder, potentiella kunder och medarbetare i alla tre länder hösten 2015. Efter utveckling av varumärkesplattform inleddes arbetet med omprofilering av Imtech vid årsskiftet och kommer praktiskt att genomföras i april.

– Att genomföra processen med omprofilering i omgångar innebär att vi kunnat ge våra kunder och medarbetare en övergångsperiod där de nu fått chansen att lära känna och ta in det nya namnet. I april tar vi på vår helt nya kostym genom att omprofilera allt i hela bolaget. Kontor, bilar, kläder, webb, brevmallar, m.m., säger Thomas Rebermark, Informations- och Marknadschef Imtech Nordic

#assemblin #imtech #industri
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0