Industri
1 min lästid

Han har utsetts till ny VD för Billerud

1:a december 2023, 09:21
Han har utsetts till ny VD för Billerud
Ivar Vatne, VD och koncernchef för Billerud. Bildkälla: Billerud.
Christopher Blanck Christopher Blanck
Like 0

Ivar Vatne har sedan i juli varit tillförordnad VD och koncernchef för Billerud. Nu har han utsetts till ny VD och koncernchef och han tillträder den ordinarie rollen omedelbart.

– Styrelsen har haft en grundlig rekryteringsprocess och har utvärderat såväl interna som externa kandidater. Vi är mycket glada att Ivar tar sig an jobbet och det är ett styrkebesked för företaget att vi hittar den starkaste kandidaten i de egna leden. Ivar är en mycket uppskattad ledare och han har en djup förståelse för bolagets strategiska inriktning. Han har också visat att han förstår betydelsen av kontinuerliga förbättringar för att säkerställa konkurrenskraft och att han har kapacitet att driva dem, säger Jan Svensson, styrelseordförande i Billerud.

– Jag är både glad och stolt att styrelsen ger mig förtroendet att få fortsätta i rollen som VD och koncernchef. Billerud är ett företag med oerhört stor potential och fantastiska medarbetare. Jag ser fram emot att få fortsätta arbetet med att frigöra den potentialen, säger Ivar Vatne, VD och koncernchef i Billerud.

#billerud
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0