Energi
1 min lästid

COWI hämtar marknadschef från AFRY

15:e maj 2023, 08:21
COWI hämtar marknadschef från AFRY
Bildkälla: COWI.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Mats Wang-Hansen har under hela karriären jobbat med att utveckla affärer kring energiomställning, med allt från energisystemutredningar till strategisk rådgivning för myndigheter, energibolag, industrier och investerare.

Den 28 augusti tillträder han tjänsten som ny Marknadschef inom Industri på COWI.

– Utvecklingen mot att skapa ett fossilfritt samhälle med satsningar på stora industriella projekt har accelererat kraftigt. Det är många stora svenska projekt som snabbt ska genomföras. Därför tilltalas jag av COWI som är bland de främsta aktörerna i branschen som kan se till att detta händer på ett smart och effektivt sätt, säger Mats Wang-Hansen.

COWIs mål är att bara arbeta med projekt som bidrar till kundernas gröna omställning. Ett resultat av detta är att COWI säger nej till uppdrag kopplade till fossila bränslen, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

– Mats erfarenheter och kunskaper tillför mycket till COWI och hans stora intresse och engagemang för energiomställning kommer att vara en stor resurs för våra kunder, säger Karin Genemo, Divisionschef Industri på COWI.

Mats Wang-Hansen har tidigare varit chef på Pöyrys Göteborgskontor.

#afry #cowi
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0