Industri
1 min lästid

AFRY tecknar globalt avtal med industrikoncern

30:e augusti 2022, 11:49
AFRY tecknar globalt avtal med industrikoncern
Pressbild: AFRY
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Det globala ramavtalet är en förlängning av tidigare lokala ramavtal.

Ramavtalet omfattar tekniska konsulttjänster som projektledning, teknik inom flera olika områden, riskutvärdering, processoptimering, besiktningar, digitalisering, byggledning och leverans av kompletta el-, styrnings- och automationssystem.

Elkem är ett av världens ledande bolag inom miljövänlig metallproduktion och avancerade materiallösningar. Den ökade efterfrågan på koldioxidsnåla tekniker och produkter, som solpaneler, batterier och elfordon, kommer att leda till ökad efterfrågan på flera av Elkems produktsegment inom kisel, kiselprodukter och kollösningar. Bolaget arbetar även aktivt med att minska miljöpåverkan från sina egna produktionsprocesser.

– Vi är stolta över att genom detta globala ramavtal kunna fortsätta stödja Elkem med deras miljömässigt ansvarstagande produktion inom olika tekniska konsultområden. Det finns stor potential för internationellt samarbete och vi har redan utvidgat vår samverkan på flera olika områden, säger Jon Julsen, chef för Process Industries Norway hos AFRY.

Elkem har 30 produktionsanläggningar världen över, som matchar AFRY:s globala närvaro.

#afry #elkem #konsultavtal #teknikkonsult
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0