Uthyrning
1 min lästid

Gör megauthyrning till statlig myndighet

23:e december 2023, 15:54
Gör megauthyrning till statlig myndighet
Bildkälla: Stendörren.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Avtalet omfattar dels fastighetens samtliga lager- och kontorsytor samt servicebyggnader med en total uthyrbar area om cirka 129 000 kvm, dels markyta i anslutning till byggnaderna. Fastigheten blir genom uthyrningen fullt uthyrd.

Tillträde till lokalerna sker den 1 oktober 2024, omedelbart efter att avtalet med den befintliga hyresgästen Coop löpt ut. Avtalet med Fortifikationsverket löper till den 30 september 2030, med en möjlig förlängning om ytterligare 4 år. Årligt hyresvärde, exklusive tillägg, uppgår till cirka 74 miljoner kronor och är fullt indexreglerat. Vissa moderniseringar och hyresgästanpassningar kommer att genomföras i nära dialog med Fortifikationsverket.

”Efter ett aktivt marknadsföringsarbete de senaste 6 månaderna som resulterat i ett stort intresse från potentiella hyresgäster, väl överstigande 500 000 kvm i offererad volym, är vi nu glada och stolta att kunna välkomna Fortifikationsverket till GreenHub. Att Fortifikationsverket väljer våra lokaler i Nygård 2:14 bekräftar GreenHub:s attraktiva läge i Mälardalen med närhet till Stockholm samt dess utmärkta kommunikationer med tillgång till såväl järnväg som vägnät i alla väderstreck.” säger Erik Ranje, Verkställande Direktör för Stendörren.

#fortifikationsverket #stendörren #upplands bro
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0