Uthyrning
1 min lästid

Ikano hyr 3 000 kvm av Skandia Fastigheter

11:e september 2023, 07:02
Ikano hyr 3 000 kvm av Skandia Fastigheter
Koppatråden. BIldkälla: Skandia Fastigheter.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Här får Ikano gott sällskap av bland andra CONVENDUM, Henkel och SATS – och nyligen presenterades att Compass Group etablerar sitt nordiska bistro-koncept LOKAL i huset.

Ikano gillar läget i Sundbyberg, som även varit deras hemort hittills, och de ville gärna stanna kvar i staden. Ett annat viktigt mål var att samla företagets medarbetare på ett och samma våningsplan, vilket nu möjliggjorts på det översta planet i Koppartråden, där de cirka 3 160 kvadratmetrarna rymmer öppna kontorsmiljöer blandat med fokusrum och stora gemensamma ytor i ett flexibelt koncept.

– Vi ser mycket fram emot ett gott samarbete med Ikano, som precis som vi har ett starkt fokus på långsiktighet. Det känns extra roligt att kunna erbjuda dem lokaler i just den andan, då Koppartråden bland annat har miljöcertifiering enligt BREEAM Very Good och hälsocertifiering enligt Well Core, säger Markus Pfister, fastighetschef för Kontor och Samhällsfastigheter på Skandia Fastigheter.

När Ikano Bostad och Ikano Bank flyttat in i Koppartråden, våren 2024, är 90 procent av husets 12 500 kvadratmeter uthyrda.

#ikano bostad #skandia fastigheter #sundbyberg
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0