Fastighet Uthyrning
2 min lästid

Lyxmäklare tar plats i Karlatornet

8:e september 2023, 13:43
Lyxmäklare tar plats i Karlatornet
Penthouse i Karlatornet. Bildkälla: Serneke.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Eklund Stockholm New York har agerat mäklare för lägenheterna i de övre delarna i Karlatornet, Sky Level på våning 59 – 66 och Penthouse-lägenheterna på våning 70 – 73. Hittills har 62 av dessa 64 lägenheter hittat sina ägare genom deras försorg.

När mäklarfirman nu själva blir hyresgäster i Karlatornet med sitt andra kontor i staden är det en naturlig förlängning av ett långt samarbete, enligt Daniel Sülla, VD på ESNY:s Göteborgskontor.

– Det här är ett sätt att fördjupa ett framgångsrikt samarbete som vi haft med Serneke och projektet sedan 2016. Vi har varit en del av Karlatornet i ur och skur och är otroligt stolta över det. Därför känns det självklart för oss att finnas på plats i ett av norra Europas fräckaste locations, säger han.

Det är systervarumärket Urban by ESNY, som specialiserar sig på premiumobjekt utanför den innersta stadskärnan, som kommer att etablera sig i Karlatornet. Det nya mäklarkontoret kommer att ligga i gatuplan vid entrén till hotellet och öppnar under sommaren 2024.

– Det känns jätteroligt att få välkomna våra vänner på ESNY Göteborg AB till Karlatornet och Karlastaden. Jag är säker på att deras etablering kommer att passa perfekt och fylla en funktion i den stadsdel som kommer att växa fram, säger Linda Svedborg, fastighets- och verksamhetschef på Serneke.

#eklund stockholm #esny #göteborg #karlatornet #serneke
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0