Järnväg
1 min lästid

MTR flyttar in hos AL i Kista och Hagastaden

21:a juni 2023, 10:46
MTR flyttar in hos AL i Kista och Hagastaden
Foto: Anton Stegarås, Husfoto.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

I början av december 2023 flyttar även MTR Nordic sitt huvudkontor från DN Skrapan till Atrium Ljungbergs Mineralvattenfabriken i Hagastaden. Det nya kontoret omfattar drygt 2 500 kvm.

– Genom att samla flera av våra intern- och YH-utbildningar under ett och samma tak för att kunna dra nytta av kompetenserna från alla som är involverade i våra utbildningar, skapar vi ännu bättre förutsättningar för våra medarbetare, elever och utbildare. Och med Kista Nods starka anknytning till Stockholms universitet, skapar vi en ännu tydligare studentmiljö och rätt atmosfär för våra utbildningar, säger Peter Theorell, chef operativa utbildningar, MTR Pendeltågen.

– Vi är väldigt glada att MTR väljer att utöka sin verksamhet inom vårt bestånd. Kvarteret Nod i Kista är en dynamisk plats som ska bidra till att stärka innovationskraften och sänka trösklarna mellan forskning, utbildning och innovation samt företagande och entreprenörskap. Här har vi skapat mötesplatser och kontorslösningar utöver det vanliga, som tillsammans med goda kommunikationer och serviceutbud gör Nod till en unik plats i Kista, säger Catarina Lennartsson, Leasing Manager på Atrium Ljungberg.

Hyresavtalet är ett så kallat grönt hyresavtal – en överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda.

#atrium ljungberg #hagastaden #kista #mtr #mtr nordic #stockholm
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0