Fastighet Uthyrning
1 min lästid

Samhall hyr kontor i Stockholm av Skanska

23:e maj 2023, 11:45
Samhall hyr kontor i Stockholm av Skanska
Sthlm New. Bildkälla: Skanska.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Förhyrningen omfattar 1 350 kvadratmeter kontor i ett våningsplan.

Samhall, som är ett statligt bolag med uppdrag att skapa utvecklande jobb till personer som har olika funktionsnedsättningar, ser många fördelar med den kommande flytten:

– Vi är stolta över vårt arbetsmarknadspolitiska uppdrag där vårt mål är en mer inkluderande arbetsmarknad. Flytten till Sthlm 04 innebär bland annat att vi får tillgång till mer flexibla lokaler, det gör att vi får bättre förutsättningar att möta våra fantastiska medarbetare. Vi får också ner våra kostnader och det är viktigt för oss, säger Sabina Rasiwala HR- och kommunikationsdirektör.

Samhall blir närmaste grannar med Funkia, Nabo, Universitetskanslersämbetet, Utbetalningsmyndigheten, Myndigheten för press, radio och TV, Performiq och restaurang Tastory.

I och med uthyrningen återstår nu endast ca 1 400 kvadratmeter kontor i den knappt 12 000 kvadratmeter stora kontorsbyggnaden Sthlm 04.

Tillsammans med grannen, 27-våningsskrapan Sthlm 01, har över 110 organisationer och därmed drygt 2 500 medarbetare hittills fått husen som nav för sin framtida verksamhet.

#samhall #skanska #sthlm 04 #sthlm new #stockholm
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0