Uthyrning
1 min lästid

NCC hyr ut 2 200 kvm i Brommaprojekt

24:e april 2023, 12:02
NCC hyr ut 2 200 kvm i Brommaprojekt
Hangar 5. Bildkälla: NCC.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Coromatic, som säkrar kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar 24/7, har tecknat hyresavtal avseende kontors-, lager- och verkstadslokaler. Inflyttning i lokalerna sker i januari 2024.

– Vi är lite extra stolta över att få välkomna nya hyresgäster till de imponerande lokalerna i Hangar 5 med panoramautsikt över Brommastaden och Bromma flygplats. Vi arbetar fokuserat med att skapa hållbara fastigheter som erbjuder arbetsplatser där välmående står i centrum och som bidrar till kreativa möten – och det märks särskilt väl i dessa lokaler. Det här är ett kvitto på attraktiviteten i våra fastigheter och på att de uppfyller de önskemål som företag har på en modern arbetsplats, säger Andreas Lindelöf, chef NCC Property Development Stockholm.

– Jag är mycket nöjd med de lokaler vi ska flytta till. De gör oss väl rustade för framtiden och vi skapar en attraktiv, toppmodern och funktionell arbetsplats för våra medarbetare och för hela företagets verksamhet i Stockholmsområdet. Flytten kommer att gynna hela Coromatic och blir en utblick mot världen, säger Peter Neuberg, VD för Coromatic.

Hangar 5 utvecklas som ett stadskvarter med tre fastigheter med kontor, hotell, handel och samhällsservice.

#bromma #ncc
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0