Fastighet Uthyrning
1 min lästid

Skanska gör uthyrning i nya skrapan

19:e april 2023, 07:08
Skanska gör uthyrning i nya skrapan
Citygate i Gårda, Göteborg. Bildkälla: Skanska.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Citygate med sina 36 våningar och 144 meter, har en total uthyrningsbar yta om cirka 42 000 kvadratmeter där företag som Sector Alarm, Compass Group, Visma, Flodéns, Verahill, Parttrap, Skanska, Knightec, Aspia, Bosch och OnePartner redan har flyttat in.

– Vi är väldigt glada att hälsa Säkra välkomna till Citygate. På våning 33 kommer de ha fantastiska möjligheter att utveckla verksamheten och tillhöra ett hus där spännande branscher och kompetenser samlas. Med husets gemensamma atrium och konferensplan skapas dynamik i huset. Vi ser ett fortsatt intresse för nyproducerade kontorslokaler. Företagen i Göteborg tror på kraften i att flytta till nytt, säger Mats Dynevik, marknadschef, Skanska Fastigheter Göteborg.

Citygate certifieras enligt både WELL och LEED, och drivs till 100 procent med lokal förnybar el från solcellsparken i Utby. Solenergin är en viktig pusselbit i en energieffektiv helhetslösning för huset, berättar Skanska.

– Säkra har vuxit kraftigt i Göteborg under de senaste åren och vi är mycket glada att nu kunna samla våra medarbetare i nya gemensamma lokaler i Citygate. Här kan vi skapa en modern mötesplats för våra medarbetare med utrymme för samarbete, kunskapsutbyte och social gemenskap, säger Helena Dahllöf, HR-chef vid Säkra.

#citygate #göteborg #skanska
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0