Fastighet Uthyrning
1 min lästid

Handelsbanken flyttar till Karlatornet

30:e mars 2023, 07:20
Handelsbanken flyttar till Karlatornet
Karlatornet. Bildkälla: Serneke.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Banken kommer att hyra cirka 1 100 kvadratmeter i en av podiebyggnaderna vid Karlatornet.

– Vi är väldigt glada att kunna välkomna Handelsbanken till Karlastaden och Karlatornet! Det är mycket positivt att en så stor och viktig aktör ser potentialen i den framväxande stadsdelen och i och med det ökar attraktiviteten för området ännu mer, säger Ola Serneke, VD för Serneke Invest.

Handelsbanken ser fram emot att etablera sig i området som växer fram i Karlastaden, understryker Mikael Romert som är Handelsbankens länschef i Storgöteborg:

– Mötesplatser och personliga möten i toppklass, som utgår från våra kunders behov är en grundläggande del av Handelsbankens idé. Vi har kontor i hela Sverige, nära våra kunder. Karlatornet är en perfekt utgångspunkt för vår ambition att vara en naturlig del av våra kunders vardag och lokalsamhället i den dynamiska stadsdelen Karlastaden.

Kontorsdelen i den så kallade podiebyggnaden i anslutning till Karlatornet omfattar totalt cirka 7 000 kvadratmeter och består av 10 våningar. Karlatornets andra podiebyggnad utgörs av en 15 våningar hög hotelldel. Preliminär inflyttning för Handelsbanken beräknas ske under det andra kvartalet 2024.

#balder #fastighets ab balder #handelsbanken #karlatornet #serneke
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0