Uthyrning
1 min lästid

Atrium Ljungberg gör stor uthyrning i Sundbyberg

2:a januari 2023, 13:15
Atrium Ljungberg gör stor uthyrning i Sundbyberg
Chokladfabriken i Sundbyberg. Bildkälla: Atrium Ljungberg.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Kemikalieinspektionen är en statlig myndighet som arbetar med att minska risken för att människor och miljö skadas av kemikalier. Myndigheten kontrollerar bland annat att företag följer reglerna för kemiska produkter, bekämpningsmedel och kemikalier i varor.

Avtalet med Atrium Ljungberg omfattar ca 4 000 kvadratmeter med inflytt i slutet av 2023.

– Vi är jätteglada att hälsa Kemikalieinspektionen välkomna till Chokladfabriken. Att kunna möta deras högt ställda krav på lokaler, service och sammanhang är något vi är stolta över, säger Andreas Malmsäter, affärsområdeschef Leasing på Atrium Ljungberg.

Marabous tidigare fabrik

Chokladfabriken ligger centralt i Sundbyberg med direkt anslutning till Marabouparken och Bällstaån. Byggnaden är ritad av arkitekten Ivar Tengbom och huserade under flera decennier Marabous chokladtillverkning.

Den tidigare industrifastigheten är på- och utbyggd i flera etapper och rymmer idag kontor med konferensanläggning, restaurang och gym i huset.

– Vi ser verkligen fram emot att flytta in i Chokladfabriken. Vi får moderna och miljöcertifierade lokaler som skräddarsys för våra behov, dessutom i en byggnad med spännande historia. Vi är också glada över att fortsätta ha nära till all den service som finns i centrala Sundbyberg, säger Per Ängquist, generaldirektör för Kemikalieinspektionen.

Tenant & Partner har varit rådgivare till Kemikalieinspektionen i processen.

#atrium ljungberg #tenant & partner
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0