Fastighet Uthyrning
1 min lästid

Två finansbolag tar plats i AL:s Katarinahuset

5:e oktober 2022, 08:17
Två finansbolag tar plats i AL:s Katarinahuset
Katarinahuset vid Slussen. Bildkälla: Atrium Ljungberg.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Inflyttning sker under 2023 i den ikoniska byggnaden med utsikt över Djurgården och Gamla stan.

Hösten 2023 flyttar Froda in på 1 400 kvadratmeter högst upp i Katarinahuset, där stora ateljéfönster och en konstfull eldstad behålls från 1930-talets originalbyggnad.

– Vi är i en stor tillväxtfas som innebär både fler medarbetare och kunder. Att ha ett attraktivt kontor är en viktig del i att både behålla personal och locka kompetens. Vi ser Katarinahuset som en perfekt plats för oss att fortsätta vår tillväxtresa på, säger Olle Lundin, vd på Froda.

Ska samla bankrådgivare

Handelsbanken flyttar sitt kontor på Götgatan till drygt 500 kvadratmeter i Katarinahuset, under våren 2023. Verksamheten har vuxit och i de nya lokalerna kan de samla fler rådgivare och specialkompetens på samma plats, samtidigt som de fortsätter att utveckla och bredda sitt digitala kunderbjudande.

– Katarinahuset är ett perfekt läge för oss och våra kunder. Här får vi möjlighet att träffas i ljusa, trevliga lokaler för rådgivningar, plus att Nya Slussen kommer erbjuda både puls och lugna kajstråk som få andra platser kan, säger Anna Andersson, kontorschef Handelsbanken.

#atrium ljungberg #handelsbanken
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0