Uthyrning
2 min lästid

Atrium Ljungberg hyr ut 1900 kvadratmeter i Sickla

9:e februari 2022, 16:53
Atrium Ljungberg hyr ut 1900 kvadratmeter i Sickla
Foto: Atrium Ljungberg
Malin Rothenborg Malin Rothenborg
Like 0

Det södermalmsbaserade produktionsbolaget Green Wall Designs arbetar med ljus- och videodesign samt grafikproduktion och är en av Sveriges främsta inom stora events och TV-produktioner, såsom Melodifestivalen, Idol och Talang. I juni flyttar bolaget in på dryga 500 kvadratmeter nybyggda lokaler i Sickla Front, varav cirka 100 kvadratmeter blir en studio specialanpassad för att arbeta med den senaste tekniken för scen och specialeffekter. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Vi har letat efter nya lokaler i cirka två år och blev mycket positivt överraskade när Atrium Ljungberg visade oss Sickla. Dels av det som redan är etablerat, men också av de kommande planerna för området. Kombinationen av restaurang-, butik- och hotellutbudet, samt möjligheten att få nya, klimatsmarta lokaler anpassade för vår verksamhet avgjorde för oss. Vi ser fram emot att flytta in och sparka igång ett nytt kapitel, säger Fredrik Stormby, vd på Green Wall Designs AB.

Pointsharp är ett mjukvaruföretag inom säkerhet som under förra året gick samman med branschkollegan SecMaker, som sedan tidigare sitter i Sickla. Nu har de två bolagen samlats under samma tak och utökar med ett våningsplan, som i och med sammanslagningen har utökat hyresavtalet från cirka 700 kvadratmeter till totalt cirka 1200 kvadratmeter.

Databasbolaget DbVis Software är ytterligare en aktör som väljer Sickla. Bolaget har över 24 500 företag som kunder i 144 olika länder och flyttar in i lokaler om nästan 200 kvadratmeter. Sedan tidigare är det klart att även Stadsmissionen flyttar sitt huvudkontor till Sickla på en yta om cirka 800 kvadratmeter.

– Vi är jätteglada att hälsa alla dessa företag välkomna till Sickla. Här finns en härlig blandning av företag, allt från små startups till stora globala bolag. Vi står inför en spännande utveckling av stadsdelen och det märks att det finns ett stort intresse för platsen, säger Johanna Gattberg, affärsstrateg på Atrium Ljungberg.

#atrium ljungberg #dbvis software #green wall designs #pointsharp #sickla #sickla front
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0