Fastighet Uthyrning
2 min lästid

Skanska tecknar nytt hyresavtal i Citygate

26:e januari 2022, 16:34
Skanska tecknar nytt hyresavtal i Citygate
Citygate i Gårda, Göteborg. Bildkälla: Skanska.
Malin Rothenborg Malin Rothenborg
Like 0

Det nytecknade hyresavtalet mellan Aspia och Skanska Fastigheter omfattar 800 kvadratmeter kontorsyta i Citygate, Göteborg.

– Vi är mycket glada över att hälsa Aspia välkomna till sina nya kontorslokaler i Citygate i höst. Här kommer de att få de bästa förutsättningarna för att skapa ändamålsenliga och hälsosamma arbetsplatser anpassade för just deras verksamhet och medarbetare. Att dessutom kunna ”bjuda” på en vida utsikt över stan gör lokalerna till något alldeles extra säger Mats Dynevik, marknadschef, Skanska Fastigheter Göteborg, i ett pressmeddelande.

Citygate ska certifieras enligt både WELL och LEED, vilket i det här fallet bland annat innebär en 100-procentig drift med lokal förnybar el från solcellsparken i Utby.

– Vi är så förväntansfulla inför flytten till Citygate. Det känns helt rätt att jobba på ett miljösmart och modernt kontor där vi kan växa, både som företag och på individnivå. Det kommer bli en rolig plats att träffa kollegorna på och de nya lokalerna och den häftiga utsikten kommer göra det extra kul att komma in till kontoret, säger Caroline Hjelm, Market Area Leader på Aspia.

Fakta om Citygate:
  • Ett 36 våningar högt kontorshus på 144 meter
  • Den uthyrningsbara ytan uppgår till cirka 42 000 kvadratmeter
  • Huset kommer att färdigställas under hösten 2022 då även Sector Alarm, Compass Group, Visma, Parttrap och Skanska flyttar in samt Knightec i december

#aspia #citygate #hyresavtal #skanska
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0