Karriär
2 min lästid

Prologis utökar transaktionsteamet

18:e oktober 2022, 07:47
Prologis utökar transaktionsteamet
Fredrik Kihlström. Bildkälla: Prologis.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Med sitt nordiska huvudkontor i Göteborg har Prologis historiskt sett varit stora i Västsverige. 2021 stärkte dock bolaget sitt fokus på Stockholmsområdet.

– I efterdyningen av det som just nu sker på marknaden kommer det att dyka upp många möjligheter. Den här rekryteringen breddar vårt team för ett större fokus på transaktioner framöver, säger Gunnar Gillholm, VP, Country Manager Nordics.

Fredrik Kihlström kommer att ansluta till Caroline Nirbergs team som Capital Deployement Manager, där hans huvuduppdrag innefattar identifiering av potentiella förvärv.

Ska identifiera investeringar

Rollen innebär även kontakter med mäklare, kommuner och kunder för att identifiera potentiella utvecklingsmöjligheter och för att öka Prologis närvaro i Sverige via långsiktiga investeringar.

– Jag ser fram emot att bli del av ett team som ska bidra till Prologis fortsatta expansion. Mitt fokus kommer ligga på att identifiera potentiella investeringar runt om i Sverige för att utveckla Prologis fastighetsportfölj ytterligare., säger Fredrik Kihlström om sitt nya uppdrag.

Fredrik Kihlström innehar en B.Sc. och M.Sc. inom fastighetsekonomi och finans från Kungliga Tekniska Högskolan och har även studerat i Australien, Nederländerna och Göteborg. Han kommer närmast från en tjänst som transaktionsrådgivare på JLL där han haft en tjänst som Senior Associate, Capital Markets.

#prologis
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0