Karriär
1 min lästid

Hanna Morichetto ny vice VD på Liljewall

6:e september 2022, 13:12
Hanna Morichetto ny vice VD på Liljewall
Bildkälla: Liljewall.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Hanna Morichetto är arkitekt och har en doktorsexamen från Chalmers tekniska högskola inom ämnet bostadsarkitektur och hälsa. Utöver akademiska meriter bär hon gedigen arbetslivserfarenhet inom både arkitekt- och projektutvecklingssidan vilket bidrar till ett brett perspektiv inom samhällsbyggnadsbranschen.

Hon är sedan 2021 ett välbekant ansikte på Liljewalls kontor då hon anställdes som studiochef och marknadsområdesutvecklare för bostäder. Nu kommer hon alltså axla och fokusera på nästa viktiga nyckelroll.

– På Liljewall är vi stolta över att arbeta med samhällets vardagsmiljöer och att gestalta dem på bästa sätt med hög arkitektonisk verkshöjd. Jag kommer verka för att Liljewall är med i framkant och skapar goda gestaltade livsmiljöer av hög kvalitet, säger Hanna Morichetto.

Hanna Morichetto kommer, utöver företagsledning, fortsätta arbeta med uppdrag inom bostadsstudion och utveckla kontakterna med akademin ytterligare.

– Jag är väldigt glad att ha Hanna vid min sida när vi fortsätter vår utvecklingsresa. Hon är en otroligt inspirerande och kompetent kollega som med sitt breda nätverk och drivkraft inom såväl forskning som arkitektur kommer att förstärka och utmana vår organisation, säger Niclas Sundgren, VD på Liljewall.

#arkitektur #lilljewall
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0