Karriär
22:a juni 20221 min lästid

Humlegården rekryterar finansansvarig från Kungsleden

22:a juni 20221 min lästid
Humlegården rekryterar finansansvarig från Kungsleden
Fredrik Sandell. Pressbild/Humlegården
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Humlegården har rekryterat Fredrik Sandell till rollen som finansansvarig, enligt ett pressmeddelande. Han kommer närmast från Kungsleden och tillträdde i början av juni.

Fredrik Sandell beskrivs ha lång erfarenhet från området och kommer närmast från Kungsleden där han arbetat sedan 2011, varav de senaste åren i rollen som finanschef och som medlem i bolagets ledningsgrupp.

I sitt arbete kommer Fredrik Sandell fokusera på att säkerställa Humlegårdens finansieringsbehov och räntekostnadsutveckling samt verka för fortsatt goda relationer med långivare i bank- och kapitalmarknaden.

– Länken mellan finansiering och hållbarhet blir allt viktigare, liksom betydelsen av en stabil finansiell ställning. Det är centrala frågor för verksamheten och vi är mycket glada över att få välkomna Fredrik till vårt team. Med sin gedigna kunskap och långa erfarenhet kommer han att spela en nyckelroll i vårt arbete med att stärka vår finansiella position ytterligare, säger Mikael Andersson, CFO på Humlegården.

#finansansvarig #humlegården #karriär #kungsleden
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0