Fastighet Karriär
1 min lästid

Tobias Johannesson tar över som vd för Järngrinden

8:e juni 2022, 09:22
Tobias Johannesson tar över som vd för Järngrinden
Patrik Ivarson lämnar över till Tobias Johannesson. Foto: Järngrinden
Redaktionen Redaktionen
Like 0

Tobias Johannesson började sin resa hos Järngrinden 2015 med fokus på projektutveckling och transaktioner samt förvärv till företagets projektportfölj. Tre år senare gick han in i rollen som vice vd. Nu tar han över som Järngrindens vd med start den 1 juli.

– Järngrinden är ett värdebaserat företag med hög kvalitet, engagemang och krav på estetik och hållbar design som skapar goda resultat för våra kunder och våra ägare. Tillsammans med en dedikerad organisation ser jag goda förutsättningar för att ta Järngrinden till nästa nivå. Och självklart ska vi se till att ha roligt under resans gång – i äkta Järngrindenanda, säger Tobias Johannesson i ett pressmeddelande.

Successionen som har varit planerad sedan länge innebär att Patrik Ivarssons fokus fördjupas inom affärsutveckling och fastighetsaffärer.

– Efter många år som vd känns det inte bara inspirerande att fokusera till hundra procent på affärsutveckling, utan det känns också tryggt att lämna över posten till Tobias. Han har en unik kombination av kompetenser, både i själva byggprocessen liksom det ekonomiska och finansiella området. Tobias kommer axla den nya rollen utmärkt, säger Patrik Ivarson.

#järngrinden #vd-byte
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0