Karriär
1 min lästid

HSB chefsrekryterar internt

1:a juni 2022, 07:42
HSB chefsrekryterar internt
Maria Hiersemann. Bild: HSB
Redaktionen Redaktionen
Like 0

Hiersemann har varit en del av HSB sedan i februari förra året.

–  Vi är mitt inne i en omfattande digitaliseringsresa vilket utmanar oss att tänka i nya banor. Maria har en lång erfarenhet inom fastighetsekonomi och en god förståelse för vår organisation och bransch. Dessutom är hon entusiastisk, strategisk och nyfiken. Det är utmärkta egenskaper hos någon som ska driva förändringsarbete samt utveckla arbetsprocesser och kunderbjudande, säger Sandra af Forselles, förvaltningschef på HSB Malmö, i ett pressmeddelande om internrekryteringen.

Avdelningen för ekonomiska tjänster har i uppdrag att ta ett helhetsgrepp om bostadsrättsföreningarnas ekonomi, allt från löpande bokföring till långsiktig planering och rådgivning. 

– Det känns fantastiskt roligt att ha fått den här möjligheten. Tillsammans med ekonomerna och resten av kollegorna på HSB ser jag fram emot att utveckla tjänsteutbudet till våra kunder, säger Maria Hiersemann.

Maria Schmidt som har varit tillförordnad chef sedan i januari, kommer att gå in i en roll som verksamhetsutvecklare inom förvaltningen.

#chef #hsb #rekrytering
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0