Karriär
16:e mars 20221 min lästid

Ny fastighetschef till Rikshem

16:e mars 20221 min lästid
Ny fastighetschef till Rikshem
Sonja Ståhl. Bild: Rikshem
Redaktionen Redaktionen
Like 0

Helsingborg utgör en av Rikshems största orter i Sverige med lägenheter fördelat på 15 områden i staden.

– Jag ser fram emot att påbörja min resa på Rikshem som är ett framåtlutat bolag med höga ambitioner där jag hoppas att jag med mina erfarenheter kan bidra till utveckling. Rikshem är det ett av de största fastighetsbolagen i Helsingborg vilket innebär ett betydelsefullt ansvar. Jag ser fram emot att tillsammans med mina engagerade medarbetare nå våra mål i alla perspektiv, inte minst kundperspektivet säger Sonja Ståhl, tillträdande fastighetschef Rikshem i Helsingborg.

2018 fick Sonja Ståhl utmärkelsen ”Årets Unga Fastighetskvinna” med motiveringen ”Årets Unga Fastighetskvinna drivs av sin övertygelse att nya idéer och synsätt är avgörande för att förändra samhället…”

– Vi vill att Rikshem ska bidra till goda insatser för samhället. Med Sonjas erfarenheter och väl dokumenterade drivkraft kommer hon tillsammans med våra medarbetare att kunna utveckla förvaltningen av Rikshems fastighetsbestånd i Helsingborg. Jag är glad över att en talang som Sonja har valt Rikshem och ser fram emot att få arbeta tillsammans, säger Fredrik Edlund, förvaltningschef Rikshem.

#fastighetschef #helsingborg #rikshem #sonja ståhl #willhem
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0