Fastighet Karriär
1 min lästid

Rikshem rekryterar digitaliseringschef från OBOS

9:e februari 2022, 13:58
Rikshem rekryterar digitaliseringschef från OBOS
Genrebild: Pixabay
Malin Rothenborg Malin Rothenborg
Like 0

Alexandra Göransson kommer närmast från bostadsutvecklaren OBOS, med erfarenhet även från Bostadsförmedlingen i Stockholm, Liber, Huge Fastigheter och Jernhusen. Hon har en bakgrund med flertalet ledande roller inom IT-, affärs- och verksamhetsutveckling.

– Rikshem lägger nu in en högre växel när det gäller IT- och digitaliseringsarbetet. Vi ser en stor potential och möjligheter att utvecklas i en positiv riktning både för Rikshem och våra hyresgästers bästa. Branschen är idag ganska omogen på det här området samtidigt som vi ser ett allt ökande behov av nya smarta tjänster som förbättrar service och bidrar till klimatsmarta lösningar, säger Sandra Isberg, verksamhetsutvecklingschef på Rikshem, i ett pressmeddelande.

– För mig är det viktigt att driva digital utveckling utifrån möjligheter i affären, verksamheten och kundens behov. Digitalisering ska förenkla, attrahera och effektivisera. Därför ska det bli roligt att få bidra med den erfarenhet som jag har från olika branscher och omsätta den hos Rikshem med sin professionella organisation, ett tydligt utvecklingsfokus och sitt långsiktiga perspektiv, säger Alexandra Göransson, ny Digitaliseringschef hos Rikshem.

#alexandra göransson #digitaliseringschef #obos #rikshem
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0