Karriär
1 min lästid

Catrin Viksten går till Rikshem

26:e januari 2022, 08:19
Catrin Viksten går till Rikshem
Carin Viksten. Bild: Rikshem
Malin Rothenborg Malin Rothenborg
Like 0

Catrin Viksten arbetar idag som förvaltningschef på Stenvalvet. Hon har lång erfarenhet från fastighetsbranschen, bland annat från Hemsö, Ersta fastigheter och Magnolia Bostad och har arbetat som såväl fastighetsförvaltare, som fastighetschef och chef samhällsfastigheter.

– Vi har stor potential i våra samhällsfastigheter som vi vill ta vara på och Catrin kommer att bli en viktig förstärkning i vårt arbete med att utveckla denna del av vår verksamhet. Hennes erfarenhet från såväl förvaltning som affärsutveckling och från både fastighetssidan och brukarsidan kommer vara en stor tillgång, säger Anette Frumerie, vd Rikshem, i ett pressmeddelande.

– Rikshem har ett spännande bestånd, en professionell organisation och en långsiktighet i affären som jag lockas av. Jag är glad att ha fått förtroende att kliva in i den här nya rollen där min kompetens, med både verksamhets- och fastighetsperspektiv, kommer kunna bidra till Rikshems utveckling inom samhällsfastigheter, säger Catrin Viksten, tillträdande chef samhällsfastigheter.

Catrin Viksten tillträder tjänsten den 1 april 2022.

#carin viksten #chef #rekrytering #rikshem
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0