Bostad
1 min lästid

Nya bostäder i Råsunda

14:e oktober 2015, 13:45
Nya bostäder i Råsunda
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Besqab bidrar till utvecklingen av Råsunda i Solna och tog idag ett “första spadtag” för det nya bostadsprojektet Brf Charlottenburgsparken i Råsunda, Solna.

Tillsammans med kommunstyrelsens ordförande Pehr Granfalk (M) invigde Besqabs VD Anette Frumerie idag bostadsprojektet Brf Charlottenburgsparken, genom att informera om det nya området kring Råsunda samt göra en första grundgjutning för husen.

– Vi är stolta att kunna bidra till utvecklingen av Solna. Läget här i Råsunda är attraktivt, mycket tack vare den gemytliga stadskänslan. Råsunda har en spännande historia som vi tar med oss i förädlingen av området, säger Anette Frumerie, VD på Besqab.

– Det här spadtaget i Råsunda är extra roligt. Bostadshusen här bygger vidare på de attraktiva stadsmiljöerna intill. De blir också första pusselbiten i de nya kvarter som länkar ihop Råsunda med Solna centrum, säger Pehr Granfalk, kommunstyrelsens ordförande i Solna stad.

Fakta:
Brf Charlottenburgsparken är fyra flerfamiljshus med totalt 129 bostadsrättslägenheter i hörnet Solnavägen/Bollgatan i Råsunda. Lägenheterna är modernt utformade med stora fönsterpartier, spännande planlösningar och fint ljusinsläpp. De två översta våningarna hyser vackra takvåningar med terrasser och balkonger. Första inflyttning beräknas till sommaren 2017.

#nyproduktion #råsunda #solna
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0